Data en kaarten

Voorronde AKF Sonneveldprijs

Special

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Tijdens de voorrondes van de AKF Sonneveldprijs wagen frisse, energieke, dappere, soms muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers en kleinkunstenaars de stap naar het podium. Anders dan anders dit jaar is wáár ze dat doen. Voor het eerst organiseren we de voorrondes bij verschillende cultuurhuizen in Amsterdam. Op die manier hopen we op een nog grotere, diverse poule aan talent uit alle wijken van de stad, dat klaarstaat om de theaterwereld te veroveren. 

De eerste voorrondes - in totaal zijn het er drie – bestaan uit audities van 10 minuten die zullen plaatsvinden in de Meervaart, het Bijlmerparktheater, CC Amstel, de Tolhuistuin en Theater Bellevue. Hier zullen de jonge talenten zich presenteren, tegenover het publiek en de selectiecommissie van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wie en wat je ziet blijft spannend, maar wie weet spot jij deze avond als eerste de toekomstige winnaar van de AKF Sonneveldprijs.

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 10.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief