Data en kaarten

Swingin’ Paris - The Christmas Special!

The Legends ft. Michael Varekamp

Muziek

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Zanger / trompettist Michael Varekamp neemt ons samen met The Legends en chansonnière Tess van der Zwet mee naar het bruisende Parijs rond 1930. Dompel je onder in warme kerstsferen, met hits van o.a. Josephine Baker, Edith Piaff, Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole.

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijd. Swingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren. Zanger / trompettist Michael Varekamp neemt ons met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de met kerstlichtjes versierde straten van het bruisende Parijs.

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren later triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Edith Piaff en Sydney Bechet. Natuurlijk mogen de kersthits van Louis Armstrong, Frank Sinatra en Nat King Cole niet ontbreken.

Speciaal voor deze tijd van het jaar wordt Swingin’ Paris ondergedompeld in warme kerstsferen. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De prachtigste songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.
 

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Happy en sad blues in briljante arrangements.”
De Telegraaf
  “The Legends raken je in je ziel! ”
Theaterparadijs
  “Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong.”
NRC Handelsblad


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief