Data en kaarten

Rundfunk

Todesangstschrei

Cabaret

Het duo Rundfunk beleefde vorig seizoen een droomdebuut. De heren zijn terug met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
3e rang 15.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “‘Het maakt ook deze tweede show tot ijzersterk en spannend cabaret.’ ”
De Volkskrant
  “‘Sublieme timing, naadloos samenspel en goed uitgedachte details’ ”
Het Parool
  “‘Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes’ ”
Trouw
  “‘De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.’ ”
NRC
  “‘Wanneer je je bij Wachstumsschmerzen hebt vermaakt, dan ben je bij Todesangstschrei zeker opnieuw aan het juiste adres.”
De Telegraaf
  “‘Rundfunk slaagt er (opnieuw) in het genre naar een hoger plan te tillen.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief