Data en kaarten

Het jaar 250 na Beethoven

Floris Kortie & Vera Kooper

Muziek

U kunt uitsluitend online kaarten kopen. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit.

Gewapend met historisch bewijsmateriaal en aan de hand van persoonlijke ontboezemingen, geschiedkundige spoedcursusjes, obscure YouTube-filmpjes en de allermooiste muziek ooit geschreven, wordt één ding duidelijk: het Beethoven-tijdperk is nog maar net begonnen.

Sinds 1770 heeft de woeste, romantische én stokdove componist ons de weg geleid. Beethoven raakt iedereen: groot in Japan, populair in de hiphop, icoon van vrijheidsstrijders en darling van Europese politici. 

In ‘Het jaar 250 na Beethoven’ laat presentator en klassieke-muziekfan Floris Kortie zien waarom Ludwig van Beethoven was uitverkoren om ons met zijn revolutionaire muziek de moderne tijd in te loodsen.
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 14.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “…oprecht en doortimmerd biografisch muziektheater dat met verve wordt gebracht.”
NRC
  “Het gelaagde pianospel van Vera Kooper sluit goed aan bij Floris Kortie in Het jaar 250 na Beethoven. Zo schetsen [zij] gezamenlijk een vrij compleet beeld van Beethoven als gewone sterveling én als onsterfelijk kunstenaar.”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief