Data en kaarten

Solo Stories

Doet sneeuw pijn

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Theater
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

  “Achtereenvolgens ontroerend, ingehouden emotioneel, schattig, ongemakkelijk, grappig, en zo weer terug… een troostende toneelavond. ”
de Volkskrant
  “Wat in potentie een sentimentele tranentrekker had kunnen zijn wordt een deels verdrietige, maar bovenal oprechte ode aan menselijke veerkracht met soms ook een glimlach van herkenning… Raakt recht in het hart.”
Noordhollands Dagblad
  “Saskia Temmink maakt van inktzwart verhaal ontroerende theatersolo… In de regie van Benno Hoogveld nemen humor en zelfrelativering de overhand, terwijl de pijn er niet minder om wordt. Dat laatste is vooral te danken aan het uitmuntende spel van Temmink: het is ongelooflijk knap dat ze dit inktzwarte verhaal van pijn en verlies tot een intieme, onthullende vertelling weet te maken.”
Theaterkrant
  “Uitgekiend licht-/decorontwerp… Saskia Temmink heeft alle ongefilterde emoties in huis, en schenkt ze haar publiek volledig geloofwaardig en zonder enige overdrijving… Het is aangrijpend en toch lichtvoetig.”
Dagblad van het Noorden


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief