Data en kaarten

Niet de vaders van

Minoux & Eelco Smits

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Cabaretier en theatermaker Minou Bosua speelt ‘vader en moedertje’ op hoog niveau met acteur Eelco Smits (Internationaal Theater Amsterdam): vader van haar zoon, waarvan zij niet de moeder is, maar die wel haar naam draagt. Het betekent een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder troffen dan aan de vooravond van hun zoons geboorte.

Op humoristische wijze worden de rollen en patronen van het oude gezin hartstochtelijk doorgespit en omgewoeld. Welke familie zijn ze aan het worden? Wat neem je mee van je eigen opvoeding? Welk recht heb je als je alleen op zondag het vlees komt snijden, en dat terwijl we steeds minder vlees eten? En geeft een snor nog autoriteit wanneer deze naar de laatste mode is geëpileerd?

Welkom bij de bouw van de nieuwe hoeksteen!

‘Niet de vaders van’ wordt gemaakt in samenwerking met een uniek – en voor deze gelegenheid speciaal samengesteld – Brabants homomannenkoor. Samen zingen ze troostrijke levensliederen voor de nieuwe en oude vaders en moeders. Oftewel, de voeders.
 

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief