Data en kaarten

ICK Amsterdam I Emio Greco & Pieter C. Scholten

Shameless

Dans

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten brengen het krachtigste materiaal uit hun 25-jarige samenwerking samen in één voorstelling. Hun dans is er één van poëtische beelden en fysieke extremen, met het lichaam als onwrikbaar middelpunt.

‘Shameless’ is een spannende ‘back to the future’ dat de rijkdom van hun repertoire ten volle blootlegt. Samen met danser en vertrouweling Victor Callens trekken ze hun materiaal geheel uit zijn oorspronkelijke context. Ze breken het open, om te zien wat er gebeurt. Missen we het narratief, of komt er juist een veel diepere betekenis aan het licht?

In deze solo voor twee dansers en DJ wordt onbeschaamd naar een lichaam gekeken, om simpelweg te zien wat dat broze lichaam ons vertelt, ondersteund door elektronische muziek, zang en momenten van stilte. Het maakt ‘Shameless’ tot een zeldzaam persoonlijke voorstelling en misschien wel de meest intieme uit hun oeuvre.

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief