Data en kaarten

SSST!

ROSE Stories

Familie & Jeugd
2+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Zachtjes sluipen twee jagers door het bos... Maar dan... HOI! Hun kind zwaait vrolijk naar een mooie rode vogel in de verte. SSST! STIL! De jagers willen de vogel vangen. Alleen lijkt het kindje iets anders van plan te zijn.

In de voorstelling zit het publiek midden tussen de bomen in het bos en kijken we naar de avonturen van de jagers en hun kind. SSST! is een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten en is geïnspireerd op Chris Haughtons succesvolle prentenboek ‘Ssst! We hebben een plan’.

Studio Figur
Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek nemen ze kinderen (en zeker ook volwassenen) mee in prachtige, beeldende voorstellingen.

 

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Extra bij deze voorstelling:

Verjaardagsfeestje

Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u met de kinderen taart kunt eten, cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige. Klik hier voor meer informatie / opgeven.

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een sprookjesachtige vertelling ”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief