Data en kaarten

Dolf Jansen

Oudejaars 2020

Cabaret

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Het idee is simpel in al zijn/haar eenvoud: in ongeveer 90 minuten schetst Dolf Jansen via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een niet-te-weerleggen beeld van 2020, en waarom ALLES toch ALTIJD de schuld van DE ANDER is. Of lijkt. Nee, dit gaat niet over uw relatie, dit gaat over de grote wereld.

Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus EN het verdwijnen van de dagelijkse aan tafel!! van DWDD... hoe ga je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne vrolijke voorstelling van fabrieken? Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag.

Al was het maar omdat het in 2020 de 31e keer (eenendertigste keer, uitroepteken) is dat hij zich waagt aan de Oudejaars.

‘Oudejaars 2020’: volgens het RIVM en het Mesdag Zuivelfonds de grappigste voorstelling van het hele jaar.

 

Rode zaal

90 min

Prijzen

Prijs 19.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief