Data en kaarten

1, 2, 3, 4 Poppetje van Papier

De Grote Haay / 2-ater Producties

Familie & Jeugd
3+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier. 
Drie manipulatoren vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Hoewel … wat als het papier scheurt? Dan maken ze er gewoon iets nieuws van!

Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier, want je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was. 
Of nou ja… het was er wel, maar je zag het nog niet.
Het grote publiek leerde de papieren pop kennen in het tv-programma ‘Popster’, waar hij simpelweg werd geboren uit drie stroken inpakpapier.

De Grote Haay  
De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot.

Mark schrijft kinderboeken (‘Johannes de Parkiet’ - kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (‘Meneertje Meer’ - Zilveren Krekel 2018, ‘In de kelder staat een huis’ - Zilveren Krekel 2019) en televisie (‘Pipo de Clown’, ‘Woezel &Pip’). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Gnaffel, Ro Theater, Holland Opera, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling, T.g. Winterberg, NTR en Herman van Veen.

Dennis deed in 2010 mee aan het programma ‘Op zoek naar Zorro’. Sindsdien speelde hij in voorstellingen als ‘WarHorse’, ‘Kikker is verliefd’, ‘Woezel & Pip’, ‘Oma mag ik mijn pop terug?’, ‘De Vriendelijke Draak’ en ‘Mamma Mia’.

2-ater Producties
2-ater Producties maakt al ruim 10 jaar peuter- en kleutertheater. Afgelopen seizoenen maakten zij ‘Dikkie Dik & Ik’, ‘Fiep Heeft Haast’ (met Sanne Zweije) en ‘Familiefestival KLEURRIJK’, met de voorstellingen ‘Geel’ (met Mime Wave) en ‘Het Grote Kleurenballet’ (met Theaterstraat Meboer & Bakker).
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Extra bij deze voorstelling:

Verjaardagsfeestje

Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u met de kinderen taart kunt eten, cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige. Klik hier voor meer informatie / opgeven.

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief