Data en kaarten

Solas

LeineRoebana

Dans
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

  “De dans- en muziekvoorstelling SOLAS is als een lang vrolijk en troostrijk gebaar. Een dansconcert dat waarlijk soelaas biedt als arm om de schouder voor wie daar nood aan heeft… Het is een van de beste voorstellingen die Andrea Leine en Harijono Roebana in bijna dertig jaar hebben gemaakt.”
de Volkskrant
  “Prachtige zang die ons leidt, ook als het donker is. Uit alle richtingen komen stemmen, luit, elektrische gitaar, eigentijdse dans en achttiende-eeuwse gestiek samen. Zo ontvouwt zich een transdisciplinair gedicht over dingen die er zijn of zijn voorbijgegaan, leven en dood. Tien performers laten zien dat dicht bij elkaar staan soelaas biedt.”
Het Parool (riep ‘SOLAS’ uit tot beste dansvoorstelling van 2019)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief