Data en kaarten

ITS on tour

Rudolphi Producties

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Ontdek het werk van de nieuwste generatie theatermakers, acteurs en performers! Studenten van Nederlandse theaterscholen gaan op tournee met hun afstudeervoorstellingen. 

We hebben het over studenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Toneelacademie Maastricht en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

De tournee is een samenwerking van het ITS Festival en Rudolphi Producties.

Over het ITS Festival
Het ITS Theaterschool Festival is de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar is de 30ste editie.

Op het festival presenteren de studenten van de Nederlandse en Vlaamse theaterscholen jaarlijks hun afstudeerwerk. Het draait geheel om de afstuderende studenten: hún visie en hún werk. Bovenal is het ITS een platform voor de ideeën, experimenten en de vernieuwingsdrang waarmee de jongste lichting theatermakers het veld bestormt.

Over Rudolphi Producties
Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties aan het begin van het nieuwe theaterseizoen veelbelovend, pas afgestudeerd theatertalent in ‘Het Debuut’. 

Een drietal veelbelovende theatermakers gaat in ‘Het Debuut’ op tournee door het land om zo het publiek kennis te laten maken met hun werk. De talenten voor deze tournee worden geselecteerd tijdens het ITS Festival.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 17.00
MTK 10% korting 15.30

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief