Data en kaarten

ITS on tour

Rudolphi Producties

Theater

Dit programma is onderdeel van de Staat van Zijn. De Staat van Zijn bestaat uit voorstellingen, gesprekken, lezingen, workshops en een expo. Klik hier voor meer info

Ontdek het werk van de nieuwste generatie theatermakers, acteurs en performers!

Een brutale bewerking van Henrik Ibsens Peer Gynt
Bestaat een leugenaar?

De fantasie is misschien wel het mooiste geschenk dat de evolutie ons, de mens, gegeven heeft. We kunnen het zo gek niet bedenken. Maar ons vermogen tot verzinnen stelt ons ook in staat te liegen; om verzinsels als waarheden te verkondigen, of om de waarheid in ons voordeel om te buigen. 

Voor hun afstudeervoorstelling vonden David Westera en Koen van Seuren inspiratie in Henrik Ibsen’s 'Peer Gynt', een verhaal over verzinsels, fantasie en losgeslagen ambitie. Ze herschreven het monumentale stuk, dat oorspronkelijk meer dan 60 personages telt, naar een monoloog voor één eenzame leugenaar.  Wie ben je echt, als je liegt? 

 

Sanne Bokkers AHK Mime - MAD VOICES

Fonkelend van woede staan ze voor je,
Vijf woeste mimers en muzikanten.

Al tierend en razend brullen wij in 
MAD VOICES een concert bij elkaar.
Wij maken de kracht van boosheid voelbaar.
Welkom in onze Women Cave! 

"Women have been trained to think that we are over reacting, or that we’re being too sensitive or unreasonable. We try to make sense out of nonsense and we swallow the furious feelings. That fury sits deep inside as we practice our smiles and try to be pleasant. Because apparently women aren’t supposed to get angry." – Tracee Ellis Ross

Al eeuwen kladden we piemels op deuren.
Nu laten de vulva’s van zich horen!
 

Over het ITS Festival
Het ITS Theaterschool Festival is de bruisende ontmoetingsplek voor afstuderende theaterstudenten, professionals én theaterpubliek. Dit jaar is de 30ste editie.

Op het festival presenteren de studenten van de Nederlandse en Vlaamse theaterscholen jaarlijks hun afstudeerwerk. Het draait geheel om de afstuderende studenten: hún visie en hún werk. Bovenal is het ITS een platform voor de ideeën, experimenten en de vernieuwingsdrang waarmee de jongste lichting theatermakers het veld bestormt.

Over Rudolphi Producties
Rudolphi Producties is de artistieke thuishaven voor zelfstandige theatermakers. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties aan het begin van het nieuwe theaterseizoen veelbelovend, pas afgestudeerd theatertalent in ‘Het Debuut’. 

Een drietal veelbelovende theatermakers gaat in ‘Het Debuut’ op tournee door het land om zo het publiek kennis te laten maken met hun werk. De talenten voor deze tournee worden geselecteerd tijdens het ITS Festival.

 

 

 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 17.00
MTK 10% korting 15.30
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief