Data en kaarten

Kasper van der Laan

De Weg Naar SuccesGeluk

Cabaret
Meer Minder data weergeven

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Met zijn debuutprogramma '1 Kilo' veroverde cabaretier Kasper van der Laan de Nederlandse theaters. Dit najaar keert hij terug als De SuccesGeluk Goeroe, op tournee met de inspirerende, motiverende en bovenal hilarische voorstelling 'De Weg Naar SuccesGeluk’.

60 minuten aan zelfhulptips van Kasper en u bent weer helemaal tevreden met uzelf.

Cabaretier..? Goeroe!
Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald.

Denk aan…

  • De drie I’s: Informeren, Inspireren en motiveren.

  • De 4 Pilaren van SuccesGeluk.

  • De SuccesGeluk Groeiboom.

  • Méér doen in minder tijd.

  • De 40 W’s van Succesgeluk.

  • Minder doen in méér tijd.

  • De 1.200 must-do’s voor meer SuccesGeluk.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 19.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt. ”
de Volkskrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief