Data en kaarten

Het laatste koekje

Het Ministerie van onverrichter zake

Jeugd
3+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Victor en Thorsten wonen in een huis. Victor breit elke dag een sjaal en Thorsten veegt de kamer. Samen drinken ze een kopje thee. Dat doen ze elke dag om half 4: thee met een koekje. Hun pinken in de lucht. Breien, vegen en kopjes thee, meer hebben ze niet nodig. Op een dag staat er een heel groot DING midden in de kamer. Zo maar. Hoe komt dat ding daar? Wat zit er in? En nog belangrijker, wat doen ze met dat grote ding?

Als je zelf het avontuur niet opzoekt, komt het avontuur wel naar jou. Victor en Thorsten krijgen een avontuur cadeau en vragen zich af of ze blij zijn.

‘Het laatste koekje’ is een voorstelling over hoe je angsten kunt overwinnen door je in het leven te gooien en te genieten van het onbekende. Deze voorstelling is helemaal zonder tekst, met veel beweging, humor en voortgedreven door nieuwsgierigheid.

Het MINISTERIE van Onverrichter Zake
Na de succesvolle tournee van ‘Panama’ (2+) hebben Niek van der Horst en Danielle Wagenaar samen het nieuwe gezelschap Het MINISTERIE van Onverrichter Zake  opgezet. Hun eerste voorstelling, ‘FATBOYS (6+), werd enthousiast ontvangen door pers en publiek en ‘Het Laatste Koekje is de eerste 3+ voorstelling onder deze nieuwe naam.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief