Data en kaarten

WIEDEEDHET

Bontehond

Familie & Jeugd
6+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

‘WIEDEEDHET’ gaat over vragen stellen en proberen die zelf te beantwoorden. Over goed opletten en verder kijken dan je neus lang is. We zijn allemaal detectives en de aanwijzingen liggen in deze voorstelling voor het oprapen. Een ‘whodunnit’ geïnspireerd op ‘The Mousetrap’ van Agatha Christie, de langslopende theatervoorstelling ter wereld.

Wie is die geheimzinnige man achter de heg in de tuin? Van wie is deze portemonnee, waarom zit er een touwtje aan en waar leidt dat touwtje ons heen? Van wie is dit landhuis eigenlijk en is het wel echt? Mogen wij hier wel zijn? In een donkere kamer horen we een gil. Het licht gaat aan en er ligt iemand op het kleed die - wanneer niemand kijkt - toch weer opstaat. Kortom: wie heeft wat gedaan en waarom, wanneer en waar?

‘WIEDEEDHET’ is op een grappige manier spannend en filosofisch, want ook al denken wij doorgaans zeker te zijn van onze zaak is uiteindelijk niets wat het lijkt. Zelfs de voorstelling blijkt bij nader inzien anders dan dat de flyer beloofde. Een groot mysterie dus, een raadsel dat uiteindelijk opgelost moet worden.

De voorstelling is een vervolg op de succesvolle samenwerking tussen Job Raaijmakers, René Geerlings en componist Wim Conradi. Eerder maakten zij ‘Aap & Beer’ (Gouden Krekel 2012), ‘Niet Huppelen!’ (Zilveren Krekel 2014), ‘KLUCHT’ (2016) en ‘FOEI’ (2018).
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Extra bij deze voorstelling:

Verjaardagsfeestje

Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u met de kinderen taart kunt eten, cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige. Klik hier voor meer informatie / opgeven.

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief