Data en kaarten

Hoge Fronten/Lieke Benders

Niet wiet, wel nel

Familie & Jeugd
6+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Om samen te zijn moet je elkaar begrijpen, maar dat is niet altijd even eenvoudig.

De beeldende familievoorstelling ‘niet wiet, wel nel’, naar het boekje van Joke van Leeuwen, gaat over de liefde, en dat je elkaar soms wel leuk vindt en soms ook niet. Ook grote mensen vinden dat ingewikkeld. 

Soep-met-luf
Na de voorstelling staat in de foyer de speciale ‘soep-met-luf-kar’. In deze speciale kar vol verrassingen wordt verse ‘tomatensoep met luf’ bereid met vele verse en geheimzinnige ingrediënten. Alle bezoekers van ‘niet wiet, wel nel’ mogen een lekker (gratis) kopje soep proeven. De soep wordt met liefde en muzikaliteit klaargemaakt en kinderen mogen helpen met het extra lekker maken van de soep. Zo kunnen ze bijvoorbeeld van lettervermicelli lieve woordjes maken, wortelhartjes uitsnijden of ‘love-boats’ maken.

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Extra bij deze voorstelling:

Verjaardagsfeestje

Een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Er wordt een speciaal hoekje gereserveerd waar u met de kinderen taart kunt eten, cadeautjes kunt uitpakken en/of naar een workshop gaan. De Meervaart heeft een verrassing voor de jarige. Klik hier voor meer informatie / opgeven.

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief