Data en kaarten

House of Nouws

Een feest om te janken

Familie & Jeugd
4+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor veel tranen. ‘Een feest om te janken’ is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over hebberigheid en de ellende die door verlanglijstjes wordt veroorzaakt.

Twee kopers staan met lange verlanglijsten in een winkel. Er is geen verkoper te bekennen en ze kunnen meenemen wat ze willen. Ze stapelen wild pakjes, zoveel ze kunnen dragen. Maar hoe meer de één pakt, hoe meer de ander wil. Dat loopt uit de hand… 

In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun verzorgers onder in een vrolijke en verschrikkelijke overvloed om zich samen af te vragen of NIKS willen soms meer plezier geeft dan ALLES. 
 

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief