Data en kaarten

Vielfalt

Jakop Ahlbom Company

Theater

We are pleased to welcome visitors again. Everyone's health and safety is most important. Therefore a maximum of 4 tickets per household is in place and a limited capacity to guarantee a minimum distance of 1.5 meters.

Jakop Ahlbom Company keert na meer dan tien jaar terug in Nederlandse theaters met de internationale succesvoorstelling ‘Vielfalt’. Als in een surrealistische film wordt het publiek meegevoerd in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick. ‘Vielfalt’ tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie. 

Een verdwijntruc als start van een surrealistische zoektocht
Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Zij keert niet terug. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt dieper en dieper in de geest van de goochelaar. 

Internationaal succes
Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en betekende Jakop Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. Na internationaal succes keert de voorstelling meer dan tien jaar later terug op de Nederlandse podia.
 

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 25.00
MTK 10% korting 22.50
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief