Data en kaarten

BANGE REBEL

Fadua El Akchaoui

Een theatrale zoektocht naar de activist in jezelf!

Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Rebellen, wereldverbeteraars, dwarsliggers en onruststokers verzamel je! De tijd is daar. Zet je schrap. Sluit je aan. Dompel je onder in dit unieke theaterstuk.

BANGE REBEL
 neemt je mee in de gedachten van Fadua El Akchaoui en haar blik op de samenleving van nu. Tussendoor belanden we in de achtertuin van het ouderlijk huis waar Fadua is opgegroeid. Een verwaarloosde tuin waar ze grote veldslagen met haar broer en zusje naspeelt. Ze komt er al vrij snel achter wat het je werkelijk kost om op te komen voor je mening. Spelend en rennend tussen de waslijnen door wordt ze op de proef gesteld en ontdekt ze de activist in haar zelf. 

Vol energie en met humor kijkt Fadua kritisch om zich heen, maar vooral ook naar zichzelf. Wat is deze wereld ons waard en wat is er nodig om in opstand te komen? Hoe activistisch is zij zelf? En hoe activistisch ben jij? Fadua laat deze avond haar stem luid en duidelijk horen en maakt ook plaats voor nieuwe (Rotterdamse) makers. 

BANGE REBEL van Fadua El Akchaoui wordt geproduceerd door Lab-Z, de leer/werkplaats van Theater Zuidplein. Fadua El Akchaoui is bekend van o.a. de succesvoorstelling 'Melk & Dadels'. 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 15.00
MTK 10% korting 13.50
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief