Data en kaarten

Ud Festival 2020

Karim Baggili feat. BvR Flamenco Bigband

Muziek
  • vr 06 nov 21:00 uur
    Uitverkocht

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Het Ud Festival nodigt de BvR Flamenco Bigband voor een unieke samenwerking met de ud virtuoos Karim Baggili.  
 
De BvR Flamenco Bigband is een unieke bigband met een krachtige mix tussen flamenco en jazz. Het ritmische spel van de traditionele flamenco tilt de bigband naar een hoger niveau met zijn kleurrijke orkestraties. De bigband (2011) staat onder leiding van Bernard van Rossum en samen met Baggili gaat hij op zoek naar de muzikale intersecties tussen de rijke variaties op de ud en flamenco. Een spectaculair schouwspel waar Baggili ook zijn skills op de gitaar in de arrangementen verwerkt. Samen zoeken ze de grenzen op, nemen het publiek mee in opzwepende ritmisch schouwspel en vloeiende muzikale overgangen.  

Combinatie ticket voor 25 euro
Koop nu uw combinatieticket en ga voor de ultieme UD Festival experience! Op vrijdag 6 november kunt u om 19:30 uur een uur lang genieten van Nazih Borish feat. Yassir Bousselam and friends in de Blauwe Zaal. Om 21:00 uur maakt u de overstap naar onze Rode Zaal en bevindt u zich in de flamenco en jazz sferen met Karim Baggili feat. BvR Flamenco Bigband. Een combinatieticket kost 25 euro en is via de knop Bestel kaarten te boeken. Let op: kies voor de prijstype: Rang 1 – UDFESTIVAL – inclusief toegang concert blauwe zaal 19:30

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00
Combiticket 25.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief