Data en kaarten

Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek

Olga Zuiderhoek

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Theater

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over maatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Olga Zuiderhoek heeft de leukste muziekverzameling van Nederland. Haar man, componist Willem Breuker (1944-2010), verzamelde uiteenlopende soorten muziek. Zijn verzameling leerde haar hartverscheurende èn grappige liederen kennen. Liederen die haar hielpen de twintigste eeuw beter te begrijpen. Toch is er ook veel dat ze niet kan begrijpen. Olga vertelt haar verhaal aan de hand van liedjes die haar nooit in de steek lieten.

Liedjes van en door Louis Davids, Dirk Witte, Pisuisse, Johnny & Jones, Ischa Meijer en Willem Wilmink. Soms zingt Olga ze zelf en anders zingt ze mee. Liedjes, voor velen onbekend, maar waar we apetrots op mogen zijn. 

Kortom, een show van Olga onder de titel 'Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek', naar het refrein van ‘Wintertenen, luizen en eczeem’, een lied van haar beste vriend Ischa Meijer.

Het wordt een persoonlijk relaas, waarbij ook veel te lachen valt.

Olga Zuiderhoek
Olga Zuiderhoek was lid van het Werkteater, speelde bij Orkater en De Mexicaanse Hond. Ze speelde in films van Alex van Warmerdam, Theo van Gogh en Pieter Kramer, tv-series van Paul de Leeuw en Wim T. Schippers en toneelstukken die Paul Haenen, Judith Herzberg en Frank Houtappels speciaal voor haar schreven.

Bij het grote publiek is ze de laatste jaren vooral bekend door haar glansrollen naast Kees Hulst en André van Duin (‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’) en Monic Hendrickx (‘Penoza’).

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00
1e rang 20.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief