Data en kaarten

Ud Festival 2020

Nazih Borish feat. Yassir Bousselam and friends

Muziek
  • vr 06 nov 19:30 uur
    Uitverkocht

Dit concert is alleen in combinatie te boeken met de voorstelling Karim Baggili feat. BvR Flamenco Bigband in de Rode Zaal op vrijdag 6 november. Je koopt een combiticket voor het concert om 19:30 uur in de Blauwe Zaal en kunt daarna plaatsnemen om 21:00 uur in de Rode Zaal. Een combinatie ticket kost 25 euro. Klik hier voor meer informatie.

Ud meets Cello  
In samenwerking met de Cello Biënnale  

De cellist Yassir Bousselam, Jan Bastiaan Neven (NedPho) en special guest en tevens ud speler Nazih Borish ontmoeten elkaar voor het eerst op het podium. Zij gaan met musici van het Amsterdams Andalusisch Orkest op zoek naar rijke melodielijnen doorspekt met kwarttonen. Het vrije spel binnen de maqam’s (toonladders) is onconventioneel, verrassend en vernieuwend. De Syrische ud speler Nazih Borish verkent zijn grenzen, is soms onnavolgbaar en laat zich inspireren door de blues, jazz en Indiase muziek. De composities zijn energiek en vernieuwend.  

“De ud is mijn grote maat op het podium. Onnavolgbaar en grenzeloos! Nazih gaat ons verrassen met zijn nieuwe composities.” (Yassir Bousselam, cello) 

Combinatie ticket voor 25 euro
Koop nu uw combinatieticket en ga voor de ultieme UD Festival experience! Op vrijdag 6 november kunt u om 19:30 uur een uur lang genieten van Nazih Borish feat. Yassir Bousselam and friends in de Blauwe Zaal. Om 21:00 uur maakt u de overstap naar onze Rode Zaal en bevindt u zich in de flamenco en jazz sferen met Karim Baggili feat. BvR Flamenco Bigband. Een combinatieticket kost 25 euro en is via de knop Bestel kaarten te boeken. Let op: kies voor de prijstype: Rang 1 – UDFESTIVAL – inclusief toegang concert blauwe zaal 19:30

Lees verder

 

Blauwe zaal

60 min

Prijzen

Combiticket (2 shows) 25.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief