Data en kaarten

Trauma’s van Nora on stage

Geproduceerd door JIK Productions en mede mogelijk gemaakt door Stichting Zichtbaar

Show
  • zo 25 okt 16:00 uur
    wordt verplaatst

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Op de Facebook-pagina ‘Trauma’s van Nora’ worden herkenbare, humoristische, ongemakkelijke en nostalgische verhalen en (on)verwerkte trauma’s gedeeld door leden. Het zijn persoonlijke verhalen vanuit de beleving van 2e en 3e generatie Marokkaanse Nederlanders, opgetekend door vaak talentvolle schrijvers. Een aantal van hen vertelt nu live on stage voor het eerst hun verhaal!

Onder begeleiding en regie van Khadija Assbai en Adnan Atik zijn de verhalen gebundeld en uitgewerkt tot een prachtig stuk vol verrassingen en dat storytelling combineert met theater en muziek.

De Facebook pagina werd in korte tijd ongekend populair. In minder dan drie maanden telde het ruim 36.000 leden. 

Onderwerpen die (nog) taboe zijn in vele culturen – in het bijzonder de Marokkaanse – worden bespreekbaar gemaakt. Seksueel misbruik, discriminatie (van buiten de ‘gemeenschap’, maar ook onderling), ziekte, maar ook de welbekende autovakantie naar Marokko komen aan bod.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

Prijs 17.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief