Data en kaarten

Maria Marin Trio

Flamenco

Muziek

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

María Marín neemt ons mee op reis door haar Andalucía, aan de hand van krachtige zang en ragfijn gitaarspel. Ze speelt nummers van haar eerste eigen album ‘Junio’, ondersteund door haar percussionist Ruven Ruppik en trompettist Bruno Calvo.

Op haar nieuwste flamenco-album ‘Junio’ blikt Maria vol emotie terug op haar jeugd en bundelt ze haar herinneringen in eigen teksten en composities.

“Drieëntwintig jaar geleden begon ik met gitaarspelen aan het conservatorium in Utrera, het dorp waar ik vandaan kom”, vertelt ze. “In ‘Junio’ heb ik belevenissen van mij samengebracht die niet alleen over de afgelopen jaren gaan. Het is ook een reis terug naar de plekken van mijn jeugd en de geluiden waarmee ik ben opgegroeid.

De constante zoektocht naar mijn identiteit en de behoefte om mezelf te uiten door middel van gitaarspelen en zingen hebben dit nieuwe werk voortgebracht.”
 

 

Blauwe zaal

60 minuten

Prijzen

Prijs 17.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief