Data en kaarten

Het best bewaarde geluid ter wereld

MaxTak

familie & jeugd
5+
  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

  ““Uitbundige slapstick en een kolkende kakofonie. (…) Wat is de voorstelling leuk. De vraag of je kinderen vanaf vijf jaar oud niet iets substantiëlers moet voorzetten, verdwijnt helemaal als je ziet hoe vakkundig en met hoeveel plezier de voorstelling is gemaakt. (…) Met zo’n team van vakmensen en met zulke spelers kun je de mist niet ingaan.” ”
Pieter Rings - Theaterkrant
  ““MaxTak laat zien dat jeugdtheater ook gewoon grappig en gek mag zijn.” ”
Vincent Kouters - Volkskrant
  “"Met Het best bewaarde geluid ter wereld heeft Marije Gubbels een mooie eerste voorstelling onder haar leiding neergezet, die bij mij naar meer smaakt. Een voorstelling die van begin tot eind boeit bij groot en klein.” ”
Theaterparadijs
  “"De leeftijd van 5+ is begrijpelijk, maar oudere kinderen en zeker ook ouders zullen hun lachen niet in kunnen houden. Aanrader!" ”
Cultuurbarbaartjes
  “"Met deze voorstelling geeft Marije Gubbels een vrolijk-lawaaiig visitekaartje af dat nieuwsgierig maakt naar meer." ”
Joukje Akveld in het Parool


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief