Data en kaarten

De Staat van Zijn

De Meervaart

  • Deze voorstelling heeft al plaatsgevonden

"Hier leeft een existentie van geluk - Een dimensie zonder druk - Volledige acceptatie - Een fascinatie voor creatie - Leven in een bubbel - En er doorheen prikken - Jezelf kunnen zijn - Eeuwig in die staat verkeren - Zeggen waar het op staat - Zonder naasten te deren - Dat is mijn staat van zijn" - Luan Buleshkaj

Tijdens de Staat van Zijn toont de Meervaart een uitsnede van wat er nu speelt in ons leven. Met een creatieve blik beschouwen en vieren we onze wereld. We kijken naar waar het schuurt en zoeken waar de kansen liggen. De Staat van Zijn gaat voorbij de waan van de dag en laat zich niet gijzelen door doemdenken. Het is een inspirerende pas op de plaats die ons vol bewondering, ontroering, lol en compassie verbindt.

De Staat van Zijn bestaat uit voorstellingen, gesprekken, lezingen, workshops en een expo.

Programma:
DO 1 OKT: Town Tales - Game Over - Locatie Frascati Theater
VR 2 OKT: Expo I AM: Foam forward X Meervaart - Locatie Meervaart Studio 
VR 2 OKT: ITS on tour
ZA 3 OKT: Verdedig Noord ft Massih Hutak
ZO 4 OKT: Het Digitale Dansgesprek - Urban arts hergedefinieerd
ZO 4 OKT: Citizen K. met Sadettin K / Het nationale theater

Alle activiteiten zijn gemaakt of verbonden aan de Meervaart maar verspreiden zich ook over heel Amsterdam. Met kunst valt zoveel meer te beleven.

Lees verder

 

Diverse locaties A'dam

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief