Data en kaarten

Tori

HNTJong

Familie & Jeugd
6+

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt daarom een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Bij familie- en jeugdvoorstellingen worden worden bezoekers ter plaatse geplaceerd door onze medewerkers. Kinderen en ouders mogen naast elkaar plaatsnemen.

‘Tori’ is een spannende voorstelling waarin theater samenkomt met animatie en live dj beats, gebaseerd op het bekroonde boek van Brian Elstak. 

Het is een bloedstollend avontuur over de moedige mensenkinderen Cel, Bones en Zi. Hun vader, de reuzenschildpad Jean-Michel, is een echte ‘tori-man’, een verhalenverteller. Als hij vertelt valt de hele wereld stil om te komen luisteren. 

Ineens rijdt een geblindeerde limo dwars door het verhaal. Het is Vos, die akelige plannen heeft met Jean-Michel. Cel, Bones en Zi gaan op pad om hun vader te helpen. Gewapend met een potloodzwaard waarmee je tekeningen levend maakt, een ijzersterk Colossusschild waarmee je onkwetsbaar bent en een raadselachtige tijgerklauw die je de kracht van honderd tijgers geeft. Zijn ze tegen de handlangers van de kwaadaardige Vos opgewassen? 

Hiphop, graphic design én theater
Brian Elstak won in 2018 de Zilveren Penseel voor ‘Tori’. Zijn werk als beeldend kunstenaar was te zien in het Stedelijk Museum en op albumcovers. Ook werkt hij mee aan videoclips van internationaal bekende hiphopartiesten. Zijn ‘Tori’ wordt tot een innemende voorstelling gemaakt door schrijver Maarten van Hinte en regisseur Marjorie Boston.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief