Data en kaarten

reART Collective en talenten van Nieuw-West

Muziekpodium Live

Gratis toegang voor kinderen t/m 9 jaar oud

Muziek
  • zo 25 okt 14:30 uur
    Geannuleerd

We zijn verheugd nog altijd bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Het dragen van een mondkapje is bovendien verplicht, behalve op momenten dat u zit.

Geniet van een kleurrijk en feestelijk concert door de bewoners van Amsterdam Nieuw-West en het reART Collective. Met optredens van o.a. Umut Demirtas, Yilmaz Demirtas, Duo Musica (Accordeon Vereniging Musica), Dilara Gökhan Khalladi en Crystal Lai.

Het concert bestaat uit twee delen.

Talenten uit Nieuw-West
Het eerste geeft een podium voor verborgen talenten uit Amsterdam Nieuw-West. reART Collective blijft nieuwe getalenteerde amateur muzikanten ontdekken die niet bij orkesten of organisaties horen. Voor hun is het extra moeilijk om andere amateurs te ontmoeten en om de kans te krijgen voor publiek te spelen. Wij hebben een heel speciaal en divers programma met deze verborgen talenten samengesteld, met muziek uit verschillende culturen.

Turkse muziek
Het tweede deel is een prachtig Turkse muziekprogramma met de zangers van het reART Wereldmuziek Koor. Ze zingt emotionele, krachtige, vrolijke en feestelijke liederen uit Turkije. Maar maakt u geen zorgen over een mogelijke taalbarrière: presentatrice Yasemin Sahin vertaalt de liederen en wijst ons de weg langs de Turkse melodielijnen.

Muzikale leiding en coaching
Selim Dogru

Presentatie
Yasemin Sahin

Line-up
Umut Demirtas, Yilmaz Demirtas, Duo Musica (Accordeon Vereniging Musica), Dilara Gökhan Khalladi, Crystal Lai, Maxim Liu, Lara Oliviera, Nila Oliviera, Nihat Eksik, Yasemin Özalp, Sökem Gül Sen, Tuna Kama, Gülyasemin Meijers en Nurdan Saru Günaltay.

Gratis toegang voor kinderen t/m 9 jaar oud.

Lees verder

 

Blauwe zaal

75 min. (geen pauze)

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief