Data en kaarten

Game Over

Meervaart Studio X LostProject

Theater
12+

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij uw bezoek. Zo geldt een beperkte zaalcapaciteit van max. 30 personen, is het dragen van een mondkapje verplicht (vanaf 13 jaar en ouder) en houden we minimaal 1,5 meter afstand.

Na de succesvolle première tijdens Town Tales Festival in Frascati is het tijd voor een thuiswedstrijd in de Meervaart.

Een goede speler kan nooit winnen, omdat de spelregels steeds veranderen. Waarom moet ik me steeds aanpassen om te blijven spelen? Is winnen nog leuk als het niet eerlijk gaat? 11 jongeren zijn het zat en spreken zich uit tegen dit spelsysteem. Game Over.

Spelers: Lotte Donkers, Samora de Boer, Lot van Oekel, Mohamed Abd El Hafeez, Kira-Nerys Kemble, Keisha Boye, Klaske Duin, Jillian Jordan, Semme Bullinga, Lieke Witteveen & Eva Politakis
Regie: Priscilla Vaudelle (LostProject)
Choreografie: Erwin Kiene (LostProject)

Meervaart | Meervaart Studio:
Naast voorstellingen biedt Meervaart ook activiteiten voor jongeren, onder de noemer Meervaart Studio. Meervaart Studio is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 14 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Het is één van de talentontwikkelingsafdelingen van de Meervaart. Binnen verschillende disciplines biedt Meervaart Studio lang- en kortdurende coaching trajecten aan waarin niet alleen de basisvaardigheden van een vak aan bod komen, maar er ook ruimte is voor verdieping, experimenteren, samenwerking en creatie. www.meervaart.nl/studio

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 10.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Game over is beslist een kwalitatief hoogstaande voorstelling die verder durft te gaan dan tal van reguliere uitvoeringen over zo’n precair onderwerp als racisme en het buitensluiten van mensen met een niet-witte achtergrond. ”
Theaterkrant
  “De jongeren laten zich leiden door het zoeken naar schoonheid, reinheid, oprechtheid. Het zijn waardevolle thema’s, met ongekende inzet en overtuiging gebracht. Ze noemen zich met verve ‘de nieuwe generatie’ die leven in hun favoriete stad, Amsterdam. Waarvan acte.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief