Data en kaarten

Liefdesziek

De schoonheid van het verlangen

Theater
  • do 05 nov 19:30 uur
    Uitverkocht
  • do 05 nov 21:30 uur
    Uitverkocht

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij uw bezoek. Zo geldt een beperkte zaalcapaciteit van max. 30 personen, is het dragen van een mondkapje verplicht (vanaf 13 jaar en ouder) en houden we minimaal 1,5 meter afstand.

Als samenzijn onmogelijk is, wordt het verlangen naar liefde niet minder. De aandacht, het gesprek, het aanraken, de intimiteit, het verlangen, de liefde. Alles. Soms is het gevoel onoverbrugbaar en de realiteit onontkoombaar. En toch willen we het. Moeten we het. We hebben de ander nodig. En de ander ons.

Als mens zijn we continue in gesprek met onszelf. Een monoloog. Maar waarin vinden we de ander? Wat houdt ons bij elkaar? Misschien gaat liefde niet om de bevrediging, maar om de schoonheid van het verlangen?

In tijden waarop we elkaar met afstand tegemoet traden, bespraken regisseur Charli Chung en schrijver Bart van den Donker uitvoerig het verlangen naar de ontmoeting. Naar aanleiding hiervan ontstond Liefdesziek. Een dialoog waarin een invoelbare liefdesgeschiedenis de hoofdrol speelt. Een openhartig portret van twee mensen en hun gedachten over de ander. Een korte voorstelling, waarin de verbeelding zegeviert.

 

Blauwe zaal (max. 30 personen)

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 18.00
MTK 10% korting 16.20
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief