Data en kaarten

Sweet Like a Chocolate

ICK Amsterdam

"Schitterend dansconcert roept ongemakkelijke vragen op" - 5 sterren NRC

Dans

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij uw bezoek. Zo geldt een beperkte zaalcapaciteit van max. 30 personen, is het dragen van een mondkapje verplicht (vanaf 13 jaar en ouder) en houden we minimaal 1,5 meter afstand.

‘Sweet like a Chocolate’ is een intiem dansspektakel dat je verleidt, met een vleugje Beethoven omverblaast en je weer met jezelf achter laat in een roes van extase en twijfel. Een vrouw danst met haar schaduwen, alter ego, metgezel en voyeur. Het volgt haar, begeleidt haar, danst en vecht met haar. De figuur zou mogelijk echt kunnen zijn, maar ook een wezen uit haar fantasie.

‘Sweet like a chocolate’ is een herbewerking van ‘Double Points: Hell’ uit 2005, dat op uitnodiging van Pina Bausch drie jaar later werd gepresenteerd op het internationale Tanzfestival NRW.
In de ogen van Emio Greco en Pieter C. Scholten is de hel het schizofrene zoeken naar wie je bent, naar wat je identiteit is. De danseres gaat door verschillende fases en stemmingen in de zoektocht naar haar eigen ‘ik’, terwijl ze van alle kanten bekeken wordt. Wat zegt dit over hoe vrouwen gezien (mogen) worden?

Balancerend tussen liefde, vertrouwen, vrouwelijke seksualiteit en geweld legt ‘Sweet like a chocolate’ existentiële vragen bloot. 
 

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Schitterend dansduet roept ongemakkelijke vragen op”
NRC Handelsblad
  “Prachtig ambigue dans over seks, verleiding en geweld”
Volkskrant
  “Spannend spel met mysterieuze schim… “Sweet like a chocolate een prikkelend geheel, waarvan haast niet weg te kijken is”
Theaterkrant
  “Een intens en wellustig spel met de bittere smaak van pure chocola”
Parool


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief