Data en kaarten

John Williams presenteert

R&B Oldskool hits Part Two

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Muziek

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over maatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

In deze show neemt de populaire televisiepresentator John Williams ons terug naar de dampende jaren ‘80 en ’90 en de oldskool R&B hits van toen.

Bruno Mars lag nog in de luiers. Dit waren de jaren van New Jack Swing, Bobby Brown, Johnny Gill, Mary J. Blige, Keith Sweat en ga zo maar door. Dit was de tijd waarin de danspasjes belangrijker waren dan je iPhone. De tijd van de running man en de slowjams. 

Heb je de moves nog, ken je de tekst en heb je de outfits nog? Zo ja, neem ze allemaal mee want je zult ze nodig hebben. Voor één avond waan je je weer in The Challenge, Imperium, Locomotion of Bluetiek-In. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.

Onder leiding van een liveband worden de mooiste nummers gezongen door Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane, Omri Tindal, Rico Greene, Jared Hiwat en Jared Grant.

90’s outfit is toegestaan!

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 32.50
2e rang 27.50
3e rang 22.50
MTK 10% korting 29.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Ik kan zeggen dat ik geregeld een theatervoorstelling bezoek. Van musical tot dans tot aan toneel. Maar zelden of nooit stond vanaf de eerste noot de zaal op zijn kop!”
Theaterparadijs


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief