Data en kaarten

Rayen Panday

Trigger

Cabaret
Meer Minder data weergeven

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden, een mondkapjesplicht (op momenten dat u niet zit) en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Met zijn natuurlijke podiumprésence schaart Rayen zich in de traditie van Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld. Ondertussen vertelt hij de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven en zingt hij heerlijke nummers, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Over Rayen Panday
Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint.

Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is Rayen lid van Comedytrain. Als één van drie Nederlandse comedians werd hij gevraagd om een eigen Netflix-special op te nemen.
 

 

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.00
MTK 10% korting 19.80

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid ”
NRC Handelsblad (over zijn vorige show Fenomeen)
  “Want een talent is het. Een heel groot talent... Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”
Theaterparadijs (over zijn vorige show Fenomeen)
  “Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt ”
Theaterkrant (over zijn vorige show Fenomeen)


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief