Data en kaarten

Huub Stapel

Het Huwelijk

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Theater

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling 'Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus' en is nu solo in theaters te zien met wervelende one-man-show 'Het Huwelijk'.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval: de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 31.00
2e rang 26.00
3e rang 21.00
MTK 10% korting 27.90
1e rang 31.00
2e rang 26.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Stapel is afwisselend innemend, geestig, melig.”
Theaterkrant
  “Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.”
de Volkskrant
  “Meesterlijk ook is hoe hij zijn publiek vanuit een schatermoment prompt stil kan krijgen voor wat serieuzere citaten tussendoor van uiteenlopende figuren als Carmiggelt, filosoof De Botton, Elsschot of Stapel zelf.”
Trouw
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief