Data en kaarten

Amsterdam Klezmer Band

Klezmer into the future

Muziek

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al meer dan twintig jaar reist de Amsterdam Klezmer Band de wereld rond. Overal eindigen de optredens onontkoombaar in grote dansfeesten. De band staat internationaal in hoog aanzien als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer.

De zeven musici komen van de straat en van het conservatorium. Die dubbele basis is terug te vinden in de muziek, waarin subtiliteit, virtuositeit en originaliteit gepaard gaan met de behoefte om een lekker feestje te bouwen. Want dat is wat klezmer doet: het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek, met een onmiskenbaar Oost-Europese insteek.

Er wordt gegeind, geïmproviseerd en gespeeld met het publiek. Vergeet je al uw sores, want die gaat de Amsterdam Klezmer Band te lijf.

Dit jaar bracht de Amsterdam Klezmer Band haar nieuwe cd ‘Fortuna’ uit, die levert het nieuwe theaterrepertoire, samen met hoogtepunten van eerdere succesvolle shows als ‘Benja’ en ‘Septacost’. Verwacht virtuoze blaaspartijen, humoristische en weemoedige liederen en als klap op de vuurpijl: feest tussen de stoelen!

Muzikanten: Jasper de Beer (double bass, backing vocals) Job Chajes (alto saxophone, raps) Alec Kopyt (vocals, percussion) Gijs Levelt (trumpet) Joop van der Linden (trombone, percussion, backing vocals) Janfie van Strien (clarinet, percussion) en Theo van Tol (accordion).
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 21.00
MTK 10% korting 18.90

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief