Data en kaarten

Mystic Mirrors

Amsterdams Andalusisch Orkest ft. Salah Eddine Mesbah

Muziek
  • zo 06 dec 19:30 uur
    Uitverkocht
  • zo 06 dec 21:30 uur
    Uitverkocht

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Op hun nieuwste album ‘Mystic Mirrors’ presenteert het Amsterdams Andalusisch Orkest spirituele Andalusische muziek, vervlochten met poëzie die aanstuurt tot reflectie, innerlijke extase en transcendentie.

Voor het album werkte het Amsterdams Andalusisch Orkest samen met de jonge talentvolle vocalist Salah Eddine Mesbah uit de Noord-Marokkaanse stad Tanger. Hij vertegenwoordigt een nieuwe generatie spirituele vocalisten die sterk geworteld is in de Andalusische muziek uit de Maghreb. 

‘Mystic Mirrors’ is het derde album van het Amsterdams Andalusisch Orkest, na ‘Andalusian Echoes’ (2017) en ‘ZIEL | ROUH’ (2018).

Up Close
Na de succesvolle concerten van Muziekgebouw aan ’t IJ en de Meervaart op het terras bij het IJ keren we terug naar de warmte van de huiskamer. Sleutelwoorden zijn 'intiem' en 'persoonlijk'. Passend binnen de geest van huiskamerconcerten. Waar mensen hartelijk worden ontvangen, genieten van comfort en een in alle opzichten hogere graad van concentratie, alle ruimte is voor persoonlijk contact en interactie tussen publiek en musici. 

De omstandigheden zijn optimaal om elkaar dicht op de huid te zitten (waarbij we minimaal 1,5 meter afstand in stand houden) en de performance als het ware onder de huid te laten kruipen. Nederlandse ensembles met diverse signatuur staan op het podium. Van fijnmazige jazz tot en met 'poppy' sounds en van Oosterse klanken tot en met experimentele crossovers.

‘Up Close’ is een samenwerking tussen Muziekgebouw aan ’t IJ en de Meervaart. Voor meer informatie over de programmering: www.muziekgebouw.nl

Lees verder

 

Rode zaal

60 minuten

Prijzen

Prijs 17.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief