Data en kaarten

Reinier Baas ft. Ahmed El Maai

Up Close

Muziek

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Reinier Baas, de belofte van de Nederlandse jazz, en zijn trio spelen samen met de belofte van de Arabische en Andalusische muziek: Ahmed El Maai (ud, qanun, rabab en zang).

Muzikale werelden overlappen, met traditionele melodieën en spel op losse snaren. Geniet van het kenmerkende tokkelgeluid van de jazzgitaar en ud. Laat je meeslepen in dit muzikale avontuur vol verrassende improvisaties en meeslepende onconventionele overgangen.

Up Close
Na de succesvolle concerten van Muziekgebouw aan ’t IJ en de Meervaart op het terras bij het IJ keren we terug naar de warmte van de huiskamer. Sleutelwoorden zijn 'intiem' en 'persoonlijk'. Passend binnen de geest van huiskamerconcerten. Waar mensen hartelijk worden ontvangen, genieten van comfort en een in alle opzichten hogere graad van concentratie, alle ruimte is voor persoonlijk contact en interactie tussen publiek en musici. 

De omstandigheden zijn optimaal om elkaar dicht op de huid te zitten (waarbij we minimaal 1,5 meter afstand in stand houden) en de performance als het ware onder de huid te laten kruipen. Nederlandse ensembles met diverse signatuur staan op het podium. Van fijnmazige jazz tot en met 'poppy' sounds en van Oosterse klanken tot en met experimentele crossovers.

‘Up Close’ is een samenwerking tussen Muziekgebouw aan ’t IJ en de Meervaart. Voor meer informatie over de programmering: www.muziekgebouw.nl

Lees verder

 

Rode zaal

60 minuten

Prijzen

Prijs 17.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief