Data en kaarten

And the rest is noise

Fractal Dance Company

Dans

We zijn verheugd weer bezoekers te mogen ontvangen! Gezondheid en veiligheid staan daarbij voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

De breakdancers van Fractal Collective en de Japanse kunstenaar Daijiro Hama onderzoeken in ‘And the Rest is Noise’ het contrast tussen stilte en rumoer, tussen focus en afleiding, tussen loyaliteit en loslaten. Ruis – vaak omschreven als een onplezierig geluid – wordt in een brede context geplaatst. Het leven zit vol ruis. Denk aan de overweldigende drukte van de stad, een telefoon die rinkelt of een misleidende boodschap. Ruis kan ons afleiden van wat werkelijk belangrijk is. Hoe komen we tot onze ware kern, te midden van alle verplichtingen en beperkingen van het dagelijks leven? Omgeven door ruis, hoe vinden we harmonie?

Ze creëren een innovatieve soundscape en monochrome visuals die live worden geschilderd. Het vormt het speelveld van de breakdancers, die al bewegend zoeken naar de verbinding die tussen hen bestaat. De rest is slechts ruis.

Over Fractal Dance Collective
Fractal is een collectief van vier urban creatives die zich als autodidacten hebben ontwikkeld binnen straattheater en breakdance. Met dans, film en muziek brengen ze de straat naar het theater. Waar breakdance vaak wordt gebruikt om indruk te maken op anderen, gebruiken zij deze danstaal om zichzelf te uiten. Zo schakelt Fractal van “impress” naar “express”.

“Als we tegenstand bieden aan wat onprettig, lelijk en storend is en alleen accepteren wat plezierig is, zijn we dan niet voortdurend in conflict met onszelf?”

“Liefde is niet het tegenovergestelde van haat. Het valt buiten ons verstand. Luisteren en observeren zijn hande-lingen met aandacht. Als je ruis niet veroordeelt, dan zal je erachter komen dat het onze geest niet langer ver-stoord.”

- Jiddu Krishnamurti, filosoof


 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief