Data en kaarten

Fernando Halman

Live

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Show

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Fernando Halman vervult zijn lang gekoesterde wens: een theatershow in de Meervaart. Zoals altijd deelt hij zijn enorme liefde voor muziek, maar weet hij met zijn woorden ook op andere niveaus te inspireren, want wie Fernando kent, weet: good vibes only!

Fernando is onder andere presentator/radio-dj van de ochtendshow op FunX, voice-over bij Zapp, en schuift vaak aan als muziekspecialist in verschillende tv-programma’s.

Via zijn eigen platform Nandoleaks houdt Fernando iedereen op de hoogte van de nieuwste muziek door de grote artiesten van dit moment en geeft hij opkomende talenten een steuntje in de rug.

Onderdeel daarvan is de podcast Real Talk (klik hier voor YouTube), waarin hij diverse bijzondere mensen – denk aan artiesten, sporters en influencers – spreekt over hun drijfveren, struggles, hoogte- en dieptepunten.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00
1e rang 20.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief