Data en kaarten

Liefdesziek

De schoonheid van het verlangen

Theater

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt een maximum van 4 kaarten per huishouden, een mondkapjesplicht (op momenten dat u niet zit) en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Als samenzijn onmogelijk is, wordt het verlangen naar liefde niet minder. De aandacht, het gesprek, het aanraken, de intimiteit, het verlangen, de liefde. Alles. Soms is het gevoel onoverbrugbaar en de realiteit onontkoombaar. En toch willen we het. Moeten we het. We hebben de ander nodig. En de ander ons.

Als mens zijn we continue in gesprek met onszelf. Een monoloog. Maar waarin vinden we de ander? Wat houdt ons bij elkaar? Misschien gaat liefde niet om de bevrediging, maar om de schoonheid van het verlangen?

In tijden waarop we elkaar met afstand tegemoet traden, bespraken regisseur Charli Chung en schrijver Bart van den Donker uitvoerig het verlangen naar de ontmoeting. Naar aanleiding hiervan ontstond Liefdesziek. Een dialoog waarin een invoelbare liefdesgeschiedenis de hoofdrol speelt. Een openhartig portret van twee mensen en hun gedachten over de ander. Een korte voorstelling, waarin de verbeelding zegeviert.

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 18.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “De ruimte zindert van hunkering”
De Volkskrant
  “Echt contact is mogelijk. Met jezelf. De ander. Ook in het theater. Ook nu.”
Theaterkrant
  “Uitstekende acteurs (Daniel Cornelissen en Jesse Mensah) weten het gevoel van eenzaamheid en verlangen-tegen-de-klippen-op mooi tastbaar te maken.”
NRC


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief