Data en kaarten

Tour de Sloegie

Jawad El Soufi

Cabaret
Meer Minder data weergeven

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt  een mondkapjesplicht (op momenten dat u niet zit) en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Jawad Es Soufi en Sloegie zijn deze avond jullie schizofrene entertainers! In deze dubbelrol maken zij er een onvergetelijke show van.

Deze tijden zijn van selek is de debuutshow van Es Soufi. Centraal staat het komische alterego Sloegie wiens geduld en vertrouwen beproefd wordt door een aaneenschakelijking van triviale en bijzondere gebeurtenissen. De centrale vraag die Sloegie bezighoudt; waarom uitgerekend hem dingen moeten overkomen. Op die vraag heeft Jawad het antwoord; namelijk vrede in het hart.

In deze show komen Es Soufi’s veelzijdige talenten samen. De show is multidisciplinair en zit boordenvol humor, zang dans en muziek. Zijn creatieve sketches roepen herkenbaarheid op, maar leiden ook tot nieuwe inzichten.

Es Soufi is in een korte tijd enorm populair geworden op Instagram en heeft binnen een half jaar al 60.000 trouwe Instagram volgers opgebouwd.

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief