Data en kaarten

Ronald Snijders

Een avond met mij

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij uw bezoek. Zo geldt een beperkte zaalcapaciteit van max. 30 personen, is het dragen van een mondkapje verplicht (vanaf 13 jaar en ouder) en houden we minimaal 1,5 meter afstand.

In ‘Een avond met mij’ gaat Ronald Snijders terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal en met zijn aankomst bij het theater. Treed binnen in het gekantelde universum van Ronald Snijders middels een aaneenschakeling van absurde teksten, invallen, grappen, liedjes, verhandelingen en natuurlijk een gesprek met de allereerste mens op aarde. 

De cabaretier staat inmiddels tien jaar op het podium. “Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes”, oordeelde de Volkskrant over zijn eerdere werk. “Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen”, schreef Theaterparadijs en Theaterkrant kopte: “Grote Ronald is briljant”.
 
Ronald Snijders schreef onder andere ‘De Alfabetweter’ en ‘De Schrikkelkalender’ en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma ‘De Staat van Verwarring’. Onlangs verscheen ‘De AlfabetBeter’, een boek met 1.000 nieuwe en geheel kansloze woorden.

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 19.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief