Data en kaarten

Tim Fransen

De mens en ik

Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt een mondkapjesplicht (op momenten dat u niet zit) en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar, en een primaat. Maar wel een zoogdier dat zout en peper over zijn eten strooit. Een primaat die zijn tanden poetst en parkeergeld betaalt. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: ‘de wijze mens’. Tim Fransen vraagt zich af of we misschien niet een te hoge dunk hebben van onszelf en of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen naam suggereert.

Op komische wijze maakt hij ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen – als jongste cabaretier ooit – de cabaretprijs Poelifinario. De jury schreef: “Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.” Nu betreedt hij de theaters met zijn derde programma.

Tim, T-Meister, Timbalicious, Timtation zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd door fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.

Lees verder

 

Rode zaal

Prijzen

1e rang 22.00
MTK 10% korting 19.80

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief