Data en kaarten

Marjolijn van Kooten

Ongestoord

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Cabaret

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ontzettend goed ontvangen. Humor zit vaak in tragiek en ellende, dus kom maar op met die tegenslag. Met de moed der wanhoop zet Marjolijn haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen en ontroerende liedjes over. Humor blijkt nog altijd het beste medicijn. U knapt er echt van op.

Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten. Na het succes van de theatervoorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’ is er nu ‘Ongestoord’, wederom boordevol zwarte humor.

Wat blijft er van je over als je geen patiënt meer bent? Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. 

Humor huist vaak in tragiek en ellende, dus kom maar op met die tegenslag. Met de moed der wanhoop zet Marjolijn haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over, want Marjolijn heeft de lach aan haar kont hangen! Humor blijkt nog altijd het beste medicijn. 

Deze avond is 100% antidepressief. Bijwerkingen: lachstuipen en troost. 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00
1e rang 20.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief