Data en kaarten

Yentl en de Boer

De Kampvuursessies

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Cabaret

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

“Kom lekker binnen. We steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep hè. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.”

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de ‘Kampvuursessies’ en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Diezelfde prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen.

Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 22.00
MTK 10% korting 19.80
1e rang 22.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “De sfeer was uitstekend… hun muziek [heeft] een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur”
De Volkskrant
  “Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief