Data en kaarten

Agatha

Matzer theaterproducties

Theater

Wat doe je met liefde als deze verboden is?

'Agatha' is een indringende en melancholische theatervoorstelling over… de liefde. En, een herinnering aan een liefde zo puur, mooi en oprecht dat die nauwelijks te bevatten is.

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar in een huis aan zee. Ze zoeken – haast op de tast – naar contact. Naar elkaar. Maar waarom kunnen ze elkaar nauwelijks aankijken? Welk geheim dragen zij met zich mee? Wat is er in het verleden gebeurd dat ze nu als bevroren lijken? Tijdens hun ontmoeting, delen ze hun geheimen met elkaar. En met ons. 

De personages bewegen zich in het spanningsveld tussen spel en ernst, tussen binnenwereld en buitenwereld, tussen verlangen en onmogelijkheid, tussen schuld en onschuld, tussen fictie en werkelijkheid. Wat gebeurt er als het fictieve verhaal uit een boek plots realiteit wordt.

"Iedereen die wel eens een verboden liefde heeft gehad, kent misschien wel het gevoel dat je denkt: ik doe het niet, ik doe het niet, ik doe het niet. En dan… gebeurt het toch, of je houdt ’t tegen en dan… gebeurt er iets anders met jezelf… ” Liliane Brakema over ‘Agatha’

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 18.00
2e rang 13.00
MTK 10% korting 16.20

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Ze maakt de kale tekst ijzingwekkend spannend en brengt de voorstelling tot een pijnlijk hoogtepunt in een keiharde, fysieke confrontatie.”
Dagblad v/h Noorden over Er zal iemand komen- NNT
  “Een toneelparel die niemand zich zou mogen laten ontgaan.”
Trouw over Menuet – NTGent
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief