Data en kaarten

De Vloer op

Peter de Baan e.a.

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21
Theater

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Voor actuele informatie over coronamaatregelen rondom uw bezoek raden we aan om kort voorafgaand onze website te raadplegen.

Al jaren is het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ van omroep HUMAN een hit. Bekende acteurs improviseren er op los aan de hand van maatschappelijke en relationele thema’s. De scènes zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar en confronterend.

Ook de theaterversie wordt geleid door Peter de Baan. Naast zijn gebruikelijke inbreng gaat hij in op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Kortom: een kijkje in de keuken.

De acteurs, in wisselende samenstelling: Anna Raadsveld, Fabian Jansen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Stefan de Walle, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Guido Spek, Oda Spelbos, Marie Louise Stheins, Sieger Sloot.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
3e rang 15.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief