Data en kaarten

NOW & YAN ft. XA4

Glass & Meer

Muziek

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt een mondkapjesplicht (op momenten dat u niet zit) en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Het belooft een muzikale avond vol Glass & Meer te worden. Prachtige combinaties van zang, piano, percussie en elektronische effecten zorgen voor een bijzonder concert met NOW & YAN ft. XA4 met bewerkingen van Philip Glass. Daarnaast zullen er ook eigen composities van NOW & YAN ft. XA4 worden gespeeld.

YAN ft. XA4 spelen hun eigen bewerkingen van de volgende nummers van Philip Glass: Opening, Gentleman's Honor, Uakti en Etude 9. Daarnaast zingt Feline Spiegel twee songs van Philip Glass: Freezing en Lightning, begeleid door Xavier Boot. Daarnaast worden eigen composities uitgevoerd.

NOW is een in Amsterdam gevestigde indiepop band waarvan de vaste kern wordt gevormd door zangeres Féline Spiegel en pianist Xavier Boot (XA4). De diepe, soulvolle stem van Féline en het virtuoze pianospel van Xavier zorgen voor een geheel eigen, on-Nederlands geluid. Geïnspireerd door musici uit het heden en verleden creëren zij hun composities, die zij inmiddels al op verschillende podia ten gehore hebben gebracht.

YAN (Jan van Eerd) is een veelzijdige musicus (o.a. drummer en vibrafonist) die samen heeft gewerkt met vele bekende artiesten zoals Wende, Hadewych en Spinvis. In 2020 is zijn eerste solo-album op Excelsior verschenen. De eigenzinnige YAN voegt aan zijn live-optredens een gezonde dosis analoge synthesizers toe. Zijn muziek gaat van rustige, langgerekte, bijna filmische tracks naar heerlijk dansbare elektronische beats.

Dit concert is onderdeel van de reeks ‘Glass & Meer’ een reeks van vier concerten in de Meervaart waarbij de muziek van Philip Glass de rode draad vormt. Daarnaast worden ook andere componisten uitgevoerd. Dit in samenwerking met Cor Knoester van Hommage Philip Glass.
 

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

1e rang 17.50
MTK 10% korting 15.75
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief