Data en kaarten

ParHasard

Meervaart Studio Live Sessions #2

Muziek

Gezondheid en veiligheid staan bij uw bezoek voorop. Er geldt een mondkapjesplicht (op momenten dat u niet zit) en een beperkte zaalcapaciteit om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

ParHasard is een jonge, frisse band uit Amsterdam. Ze combineren de R&B sound van de 90’s met moderne funk en soul. Maak je klaar voor een swingende avond!

"We groeiden op met muziek van artiesten als D’angelo, Erykah Badu, John Mayer, Frank Ocean en Tupac. Muzikale legendes die ons inspireerden en het fundament vormen van de manier waarop we nu muziek maken."

In februari 2018 releasden ze hun debuut EP ‘Rise Up Pt. 1’. Een maand later volgde ‘Pt. 2’ en weer een maand later dropten ze hun single ‘Vague Love’. Die snelle opeenvolging droeg bij aan hun succes. In 2019 stonden ze op het grote podium van het Sziget Festival in Boedapest. Dit jaar brachten ze 4 nieuwe singles uit onder de noemer “Common Ground”.

"Common Ground is onze basis. Als individuen verschillen we op vele vlakken van elkaar, maar we zijn verbonden door familieband, vriendschap of muziek. Die connectie koesteren we."

Lees verder

 

Blauwe zaal

Prijzen

Prijs 10.00
Stadspasactie groene stip* 2.50

* Stuur een mail naar kaartverkoop@meervaart.nl (voorstelling, datum, aantal kaarten en stadspasnummer: beginnend met 6064).

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief