Data en kaarten

Verloren Dingen

Het Filiaal theatermakers

Dit is een verplaatste voorstelling uit seizoen 20/21

No language, no problem

Familie/Jeugd
7+

Voor bezoek aan dit optreden is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen boven de 13 jaar oud. Voorafgaand wordt gevraagd een bewijs van vaccinatie, recent herstel van COVID-19 of een negatieve coronatest te tonen (QR-code), samen met een geldig identiteitsbewijs.

Heeft u al kaarten? Dan wordt u daarover door onze kassa geïnformeerd.

In een huis ergens in de grote stad woont een man samen met zijn eigenwijze kat. Elke dag verzamelt hij afgedankte spullen, die nergens meer thuishoren. Hij neemt ze in huis en geeft ze stuk voor stuk een originele bestemming. Tot de man op een dag niet thuis komt en de dingen opnieuw verloren lijken… 

‘Verloren dingen’ gaat over je blik op de wereld, over dingen zien waar anderen aan voorbij gaan. Drie spelers laten de poppen en objecten tot leven komen, net zoals de man zijn verzamelde spullen leven inblaast. Onder andere geïnspireerd door Jim Henson (van de Muppets) en Phillippe Genty, creëert Ramses Graus een beeldende voorstelling met veel muziek en weinig woorden, waarin humor en poëzie samenkomen.

 

Blauwe Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 9.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Prachtige woordeloze jeugdvoorstelling over een oude man die er ’s nachts op uittrekt.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief